נתחיל בחיתוך החזה עוף לרצועות . נטבל את חזה העוף בפפריקה מתוקה שיהיה אדום יפה . שמים בצד ל20 דקות בערך ..
1
בינתיים נרתיח סיר מים לאטריות אורז .
ונחתוך את הירקות : כרוב , גמבה וגזר . .
2
נטגן את החזה עוף בלא הרבה שמן , בסיום הטיגון להוציא החוצה ומכניסים את הירקות שלנו . נתחיל בגזר ואז נוסיף את הגמבה והכרוב . ברגע שניהיה מושי קצת ( מצורפת תמונה איך צריך ) ,
נשפוך רוטב : 3 כפות בערך מכל דבר .
צ’ילי מתוק , רוטב סויה , טריאקי סילאן וקצת מלח .
נערבב ונוסיף את החזה עוף חזרה לתוך הסיר ונערבב ..
3
נוריד את להבת המים החמים ללהבה בינונית ונשים את אטריות האורז למשך 2 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם . לאחר 2 דקות נוציא למסננת ..
4
נשפוך את האטריות לתוך הסיר וזה ייצא לכן גוש לא להבהל ( תראו בתמונה ) לאחר שנוסיף עוד רוטב זה יהיה קל לערבוב . אזזזז נוסיף עוד רוטב עוד 4-3 כפות מכל דבר צ’ילי מתוק , רוטב סויה , סילאן וטריאקי .
.
5
מערבבים הכל יחד ויוצא מעדןןןן !!
.
0
נתחיל בחיתוך החזה עוף לרצועות . נטבל את חזה העוף בפפריקה מתוקה שיהיה אדום יפה . שמים בצד ל20 דקות בערך ..
1
בינתיים נרתיח סיר מים לאטריות אורז .
ונחתוך את הירקות : כרוב , גמבה וגזר . .
2
נטגן את החזה עוף בלא הרבה שמן , בסיום הטיגון להוציא החוצה ומכניסים את הירקות שלנו . נתחיל בגזר ואז נוסיף את הגמבה והכרוב . ברגע שניהיה מושי קצת ( מצורפת תמונה איך צריך ) ,
נשפוך רוטב : 3 כפות בערך מכל דבר .
צ’ילי מתוק , רוטב סויה , טריאקי סילאן וקצת מלח .
נערבב ונוסיף את החזה עוף חזרה לתוך הסיר ונערבב ..
3
נוריד את להבת המים החמים ללהבה בינונית ונשים את אטריות האורז למשך 2 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם . לאחר 2 דקות נוציא למסננת ..
4
נשפוך את האטריות לתוך הסיר וזה ייצא לכן גוש לא להבהל ( תראו בתמונה ) לאחר שנוסיף עוד רוטב זה יהיה קל לערבוב . אזזזז נוסיף עוד רוטב עוד 4-3 כפות מכל דבר צ’ילי מתוק , רוטב סויה , סילאן וטריאקי .
.