לןגן

מ ו ק פ ץ 🥢🥡🥢🥢🥡

מאת: טל דובנבוים, פורסם: 30/09/2020 | 17:35
 מ ו ק פ ץ 🥢🥡🥢🥢🥡

תקציר המתכון: ארוחת צהריים מזינה וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל בחיתוך החזה עוף לרצועות . נטבל את חזה העוף בפפריקה מתוקה שיהיה אדום יפה . שמים בצד ל20 דקות בערך .

  2. בינתיים נרתיח סיר מים לאטריות אורז . ונחתוך את הירקות : כרוב , גמבה וגזר .

  3. נטגן את החזה עוף בלא הרבה שמן , בסיום הטיגון להוציא החוצה ומכניסים את הירקות שלנו . נתחיל בגזר ואז נוסיף את הגמבה והכרוב . ברגע שניהיה מושי קצת ( מצורפת תמונה איך צריך ) , נשפוך רוטב : 3 כפות בערך מכל דבר . צ’ילי מתוק , רוטב סויה , טריאקי סילאן וקצת מלח . נערבב ונוסיף את החזה עוף חזרה לתוך הסיר ונערבב .

  4. נוריד את להבת המים החמים ללהבה בינונית ונשים את אטריות האורז למשך 2 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם . לאחר 2 דקות נוציא למסננת .

  5. נשפוך את האטריות לתוך הסיר וזה ייצא לכן גוש לא להבהל ( תראו בתמונה ) לאחר שנוסיף עוד רוטב זה יהיה קל לערבוב . אזזזז נוסיף עוד רוטב עוד 4-3 כפות מכל דבר צ’ילי מתוק , רוטב סויה , סילאן וטריאקי .

  6. מערבבים הכל יחד ויוצא מעדןןןן !!