הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפורסים את הבצלים לפרוסות דקות ( לא דק מידי) ומטגנים עם שמן זית עד שמזהיב, מידי פעם מערבבים..
מוסיפים את הפטריות ( אחרי שסיננו מנוזלים)..
את החזה עוף מנקים וחותכים לרצועות ומוסיפים לסיר, אם רוצים מוסיפים גם טחול..
אחרי שהחזה עוף בשל ( עניין של מס דקות) מוסיפים את שיני שום ולערבב..
שמים כורכום, פלפל שחור, אבקת שווארמה צהובה, סויה, רוטב סיצוואן ( לא חייב) .
מי שרוצה מוסיפים כבד עוף( אחרי שהכשרנו את הכבד, חותכים לחתיכות בינוניות) ומערבבים..
מוסיפים כוס מים רגילים ( כוס לשתיה קרה חד פעמי), מערבבים סוגרים את הגז ומגישים. אפשר להכין תוספת ליד או להגיש עם פיתות או טורטיות, טחינה ביתית וסלט עגבניות בצל ופלפל חריף..