ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בצלים חתוכים לפרוסות לבן וסגול
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מטגנים את הבצלים לאחר שמזהיב מעט.
-
1
מוסיפים את הכנפיים שמזהיב הופכים לצד שני ומוסיפים את השום.
-
2
מוסיפים כוס מים ואת כל הרטבים והתבלינים מערבבים מוסיפים עוד כוס מים נוספת מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומידי פעם הופכים את הכנפיים .
-
3
אם חסר מוסיפים אבקת מרק עוף ופפריקה מתוקה
התערובת אמורה להיות סמיכה ממש דביקה ומצפה את הכנפיים.
0
מטגנים את הבצלים לאחר שמזהיב מעט.
1
מוסיפים את הכנפיים שמזהיב הופכים לצד שני ומוסיפים את השום.
2
מוסיפים כוס מים ואת כל הרטבים והתבלינים מערבבים מוסיפים עוד כוס מים נוספת מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומידי פעם הופכים את הכנפיים .
3
אם חסר מוסיפים אבקת מרק עוף ופפריקה מתוקה
התערובת אמורה להיות סמיכה ממש דביקה ומצפה את הכנפיים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים