תקציר המתכון: חזה עוף בטעם וסגנון שווארמה
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ( לא דק מידי) ומטגנים עם שמן זית עד שמזהיב, מידי פעם מערבבים.
מוסיפים את הפטריות ( אחרי שסיננו מנוזלים).
את החזה עוף מנקים וחותכים לרצועות ומוסיפים לסיר, אם רוצים מוסיפים גם טחול.
אחרי שהחזה עוף בשל ( עניין של מס דקות) מוסיפים את שיני שום ולערבב.
שמים כורכום, פלפל שחור, אבקת שווארמה צהובה, סויה, רוטב סיצוואן ( לא חייב)
מי שרוצה מוסיפים כבד עוף( אחרי שהכשרנו את הכבד, חותכים לחתיכות בינוניות) ומערבבים.
מוסיפים כוס מים רגילים ( כוס לשתיה קרה חד פעמי), מערבבים סוגרים את הגז ומגישים. אפשר להכין תוספת ליד או להגיש עם פיתות או טורטיות, טחינה ביתית וסלט עגבניות בצל ופלפל חריף.