אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,741
צפיות

מוקפץ כרובית

המתכון של
מוקפץ כרובית

מתכון של חגית ניזרי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כרישה
  • 2 זוקיני
  • 300 ג' שעועית ירוקה עדינה
  • 300 ג' אפונה ירוקה
  • ברוקולי טרי
  • 200 ג' עלי תרד טריים
  • חצי צרור בצל ירוק
  • 10 עלי בזיליקום
  • צרור כוסברה
  • כרובית אחת גדולה
  • קילו פרגיות נקיות ויקטורי
  • 4 כפות סויה מאסטר שף
  • 2 כפות טריאקי מאסטר שף
  • חופן קשיו קליית גת
  • 2 כפות שומשום לקישוט
  • 6 שיני שום
  • ג'ינג'ר טרי
  • מלח
  • פלפל
  • פלפל צ'ילי אדום שלם (לקישוט)
  • 21. 6 כפות שמן זית בית השיטה
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף ולחתוך את הכרישה לחצי ואז לחצאי עיגולים, את הזוקיני לקוביות, את הברוקולי לפרחים קטנים, ולקצוץ את התרד קצוץ..


  • 2

    לטחון את הכרובית במעבד מזון (מג'ימיקס ניופאן) לפירורים גסים שייראו כמו בורגול..


  • 3

    להקפיץ בווק על להבה גבוהה עם שמן את הכרישה והזוקיני להוסיף את הברוקולי ואת השעועית הירוקה ולערבב במשך שתי דקות..


  • 4

    לחתוך את הבצל הירוק לגפרורים דקים.


  • 5

    להוסיף את הכרובית.


  • 6

    לקצוץ ג'ינג'ר ושום בקוצץ ידני ולהוסיף ולערבב עוד שתי דקות. .


  • 7

    להוסיף את האפונה הירוקה, להוסיף טריאקי וסויה ולכבות את האש..


  • 8

    לקרוע ביד את עלי הבזיליקום ולהוסיף למחבת ולהוריד מהאש..


  • 9

    לחתוך את הפרגיות למדליונים קטנים, לצרוב אותן בשמן זית על מחבת פסים (פודאפיל) שני הצדדים כ 4 דקות מכל צד. .


  • 10

    כשהן עשויות להוסיף עוד טריאקי וסויה וג'ינג'ר, לתבל במלח ולהוריד מהאש. .


  • 11

    לסדר על צלחת הגשה גדולה ושטוחה הר של כרובית מוקפצת עם הירקות, לשזור מעל מדליוני פרגית..


  • 12

    לקצוץ את הקשיו .


  • 13

    לקצוץ את הכוסברה והבזיליקום גס ולפזר את הכל מעל המנה. .


  • 14

    לחתוך את הצ'ילי החריף לעיגולים אלכסוניים ולפזר מעל הכל. .


1

לשטוף ולחתוך את הכרישה לחצי ואז לחצאי עיגולים, את הזוקיני לקוביות, את הברוקולי לפרחים קטנים, ולקצוץ את התרד קצוץ..


2

לטחון את הכרובית במעבד מזון (מג'ימיקס ניופאן) לפירורים גסים שייראו כמו בורגול..


3

להקפיץ בווק על להבה גבוהה עם שמן את הכרישה והזוקיני להוסיף את הברוקולי ואת השעועית הירוקה ולערבב במשך שתי דקות..


4

לחתוך את הבצל הירוק לגפרורים דקים.


5

להוסיף את הכרובית.


6

לקצוץ ג'ינג'ר ושום בקוצץ ידני ולהוסיף ולערבב עוד שתי דקות. .


7

להוסיף את האפונה הירוקה, להוסיף טריאקי וסויה ולכבות את האש..


8

לקרוע ביד את עלי הבזיליקום ולהוסיף למחבת ולהוריד מהאש..


9

לחתוך את הפרגיות למדליונים קטנים, לצרוב אותן בשמן זית על מחבת פסים (פודאפיל) שני הצדדים כ 4 דקות מכל צד. .


10

כשהן עשויות להוסיף עוד טריאקי וסויה וג'ינג'ר, לתבל במלח ולהוריד מהאש. .


11

לסדר על צלחת הגשה גדולה ושטוחה הר של כרובית מוקפצת עם הירקות, לשזור מעל מדליוני פרגית..


12

לקצוץ את הקשיו .


13

לקצוץ את הכוסברה והבזיליקום גס ולפזר את הכל מעל המנה. .


14

לחתוך את הצ'ילי החריף לעיגולים אלכסוניים ולפזר מעל הכל. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים