לןגן

מוקפץ כרובית

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 11/09/2020 | 12:40
מוקפץ כרובית

תקציר המתכון: מתכון של חגית ניזרי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולחתוך את הכרישה לחצי ואז לחצאי עיגולים, את הזוקיני לקוביות, את הברוקולי לפרחים קטנים, ולקצוץ את התרד קצוץ.

  2. לטחון את הכרובית במעבד מזון (מג'ימיקס ניופאן) לפירורים גסים שייראו כמו בורגול.

  3. להקפיץ בווק על להבה גבוהה עם שמן את הכרישה והזוקיני להוסיף את הברוקולי ואת השעועית הירוקה ולערבב במשך שתי דקות.

  4. לחתוך את הבצל הירוק לגפרורים דקים

  5. להוסיף את הכרובית

  6. לקצוץ ג'ינג'ר ושום בקוצץ ידני ולהוסיף ולערבב עוד שתי דקות.

  7. להוסיף את האפונה הירוקה, להוסיף טריאקי וסויה ולכבות את האש.

  8. לקרוע ביד את עלי הבזיליקום ולהוסיף למחבת ולהוריד מהאש.

  9. לחתוך את הפרגיות למדליונים קטנים, לצרוב אותן בשמן זית על מחבת פסים (פודאפיל) שני הצדדים כ 4 דקות מכל צד.

  10. כשהן עשויות להוסיף עוד טריאקי וסויה וג'ינג'ר, לתבל במלח ולהוריד מהאש.

  11. לסדר על צלחת הגשה גדולה ושטוחה הר של כרובית מוקפצת עם הירקות, לשזור מעל מדליוני פרגית.

  12. לקצוץ את הקשיו

  13. לקצוץ את הכוסברה והבזיליקום גס ולפזר את הכל מעל המנה.

  14. לחתוך את הצ'ילי החריף לעיגולים אלכסוניים ולפזר מעל הכל.