ראשית נחמם מחבת פסים ללא שמן !! נגלגל קציצות עם ידיים משומנות נמעך מעט ונטגן במחבת דקה מכל צד ! על מנת "לסגור" את הקציצה ולשמור על העסיסיות שלה ! .
2
בסיר רחב נטגן את הבצל עד להזהבה..נוסיף את השום נערבב..נוסיף את הכורכום נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את האפונה...הכרפס..התבלינים והמים נביא לרתיחה ונניח את הקציצות ! נבשל להבה נמוכה מכסה סגור חצי שעה ..נסיר מכסה נוסיף את הלימון והכוסברה ..נבשל לעוד 10 דקות ונכבה ! מנה משגעת בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
1
ראשית נחמם מחבת פסים ללא שמן !! נגלגל קציצות עם ידיים משומנות נמעך מעט ונטגן במחבת דקה מכל צד ! על מנת "לסגור" את הקציצה ולשמור על העסיסיות שלה ! .
2
בסיר רחב נטגן את הבצל עד להזהבה..נוסיף את השום נערבב..נוסיף את הכורכום נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את האפונה...הכרפס..התבלינים והמים נביא לרתיחה ונניח את הקציצות ! נבשל להבה נמוכה מכסה סגור חצי שעה ..נסיר מכסה נוסיף את הלימון והכוסברה ..נבשל לעוד 10 דקות ונכבה ! מנה משגעת בהצלחה אילנית בניזרי 💕.