לןגן

קציצות עוף עם כרפס ואפונה ברוטב לימוני 🍋

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/07/2020 | 17:55
קציצות עוף עם כרפס ואפונה ברוטב לימוני 🍋

תקציר המתכון: 🍋🍋

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. ראשית נחמם מחבת פסים ללא שמן !! נגלגל קציצות עם ידיים משומנות נמעך מעט ונטגן במחבת דקה מכל צד ! על מנת "לסגור" את הקציצה ולשמור על העסיסיות שלה !

  2. בסיר רחב נטגן את הבצל עד להזהבה..נוסיף את השום נערבב..נוסיף את הכורכום נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את האפונה...הכרפס..התבלינים והמים נביא לרתיחה ונניח את הקציצות ! נבשל להבה נמוכה מכסה סגור חצי שעה ..נסיר מכסה נוסיף את הלימון והכוסברה ..נבשל לעוד 10 דקות ונכבה ! מנה משגעת בהצלחה אילנית בניזרי 💕