הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה:.
- מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור מניחים בצד למשך 30 דקות..
- קוצצים את הבצל, פלפל חריף, גמבה אדומה, עגבניות ועלי כוסברה..
מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה. משרים אותו במים כדי להימנע מהשחרה..
תהליך:.
- מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל קצוץ..
- מטגנים על אש בינונית 3-4 דקות עד לצבע צהוב..
- מוסיפים את הפלפל החריף הקצוץ והגמבה האדומה, מערבבים ומטגנים במשך דקה..
מוסיפים את הג'ינג’ר, מערבבים ומטגנים כ -2 דקות..
- מוסיפים את חתיכות העוף שבמרינדה, מערבבים היטב ומטגנים על אש בינונית .
כ -5 דקות עד שחתיכות העוף משחימות,.
מכניסים את קוביות תפוחי האדמה והעגבניות הקצוצות ומערבבים היטב. .
מוסיפים פנימה 1/4 כפית מלח ומערבבים אותה שוב..
- מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשלוש דקות עד שהעגבניות רכות..
- כעת מוסיפים פנימה את המים, מערבבים היטב ומכסים ומבשלים על להבה נמוכה עד שהעוף רך ותפו"א רכים..
מתבלים בקורט פלפל ומלח במידת הצורך, מוסיפים מיץ לימון ועלי כוסברה קצוצים..
- מערבבים היטב ומבשלים דקה או שתיים.