ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את השניצל .
-
2
לשים במרכז את המילוי .
-
3
לכסות בשכבה נוספת של שניצל .
-
4
לטבול בקמח ביצה ופירורי לחם לטגן בשמן משני צדדים .
-
5
*אפשר לאפות בתנור בחום 180° מעלות*.
-
6
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לפרוס את השניצל .
2
לשים במרכז את המילוי .
3
לכסות בשכבה נוספת של שניצל .
4
לטבול בקמח ביצה ופירורי לחם לטגן בשמן משני צדדים .
5
*אפשר לאפות בתנור בחום 180° מעלות*.
6
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים