לחמם חצי שמן עמוק במחבת ...בידיים משומנות(אני מכינה לידי קערית קטנה עם שמן וכשהקציצה נדבקת ליד משמנת קלות את הידיים ויוצרת קציצה ) לגלגל קציצות עוף לטגן להבה בינונית ! עד להזהבה ולהניח בנייר סופג ...הקציצות מוכנות לאכילה ניתן להשאיר חלק בצד לנשנוש לילדים וחלק לבשל ברוטב .....
2
*אופציה נוספת לוותר על שלב הטיגון ולבשל בסיר עם הרוטב ...אך המרקם יהיה שונה ** .
3
להכנת הרוטב .
4
להזהיב את הבצל בשמן ...נוסיף את השן שום המגורדת ...את הכורכום...נערבב לפתיחת טעמים ...נוסיף את הפטריות...הערמונים ושאר המרכיבים ...ברגע שהמים מבעבעים נניח את הקציצות ברוטב.
5
נבשל 35 דקות להבה בינונית ..
6
סיר מעדן באחריות ! .
7
מי שלא אוהב פטריות תחליפו בקוביות תפוחי אדמה קטנים ❤.
1
לחמם חצי שמן עמוק במחבת ...בידיים משומנות(אני מכינה לידי קערית קטנה עם שמן וכשהקציצה נדבקת ליד משמנת קלות את הידיים ויוצרת קציצה ) לגלגל קציצות עוף לטגן להבה בינונית ! עד להזהבה ולהניח בנייר סופג ...הקציצות מוכנות לאכילה ניתן להשאיר חלק בצד לנשנוש לילדים וחלק לבשל ברוטב .....
2
*אופציה נוספת לוותר על שלב הטיגון ולבשל בסיר עם הרוטב ...אך המרקם יהיה שונה ** .
3
להכנת הרוטב .
4
להזהיב את הבצל בשמן ...נוסיף את השן שום המגורדת ...את הכורכום...נערבב לפתיחת טעמים ...נוסיף את הפטריות...הערמונים ושאר המרכיבים ...ברגע שהמים מבעבעים נניח את הקציצות ברוטב.
5
נבשל 35 דקות להבה בינונית ..
6
סיר מעדן באחריות ! .
7
מי שלא אוהב פטריות תחליפו בקוביות תפוחי אדמה קטנים ❤.