לןגן

קציצות עוף עם פטריות וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/03/2020 | 08:21
קציצות עוף עם פטריות וערמונים

תקציר המתכון: אף אחד לא ישאר אדיש למנה אמלא ואבלא

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לקציצות עוף

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם חצי שמן עמוק במחבת ...בידיים משומנות(אני מכינה לידי קערית קטנה עם שמן וכשהקציצה נדבקת ליד משמנת קלות את הידיים ויוצרת קציצה ) לגלגל קציצות עוף לטגן להבה בינונית ! עד להזהבה ולהניח בנייר סופג ...הקציצות מוכנות לאכילה ניתן להשאיר חלק בצד לנשנוש לילדים וחלק לבשל ברוטב ....

  2. *אופציה נוספת לוותר על שלב הטיגון ולבשל בסיר עם הרוטב ...אך המרקם יהיה שונה **

  3. להכנת הרוטב

  4. להזהיב את הבצל בשמן ...נוסיף את השן שום המגורדת ...את הכורכום...נערבב לפתיחת טעמים ...נוסיף את הפטריות...הערמונים ושאר המרכיבים ...ברגע שהמים מבעבעים נניח את הקציצות ברוטב

  5. נבשל 35 דקות להבה בינונית .

  6. סיר מעדן באחריות !

  7. מי שלא אוהב פטריות תחליפו בקוביות תפוחי אדמה קטנים ❤