הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) לנקות את העוף אני אוהבת להוריד את העור כל אחד והבחירה שלה..
2) לקצוץ בצל ולטגן עד שמזהיב.
3) להוסיף את התבלינים לפתיחת טעמים.
4) לשפוך את המים מהשימורים להוסיף את האפונה לסיר לערבב .
5) להניח את העוף על האפונה לפזר כוסברה ולהוסיף מים עד שמכסה את העוף. .
6)לבשל 45 דק עד שהרוטב מצטמצם לערבב מידי פעם לקראת הסוף לפתוח חצי מכסה..
*תוספת ליד אורז , פתיתים..
בתאבון 😊.