הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)לחתוך את החזה עוף לקוביות .
2)לטגן במחבת רחבה בצל קצוץ עד שמזהיב .
3)להוסיף את החזה עוף .
4)להוסיף תבלינים לערבב .
5)לתת לזה להתבשל והמשיך לערבב מידי פעם. .
6)להוציא לשים במסננת שהנוזלים ירדו ולתת לחזה עוף להתקרר .
7)לפתוח את הטורטיטות למלא בקצה הטורטיה ולגלגל 2 סיבובים ולהכניס מהצדדים לבפנים את הטורטיה ולהמשיך לגלגל.
8) לטבול בביצה .
9)לטגן כשהצד הפתוח כלפי מטה עד שיתפס בטיגון ולהפוך..
*ניתן לעשות את החזה עוף גם מוקפץ עם ירקות / בשר טחון / כבד עם בצל.
ולמלא את הטורטיה..