קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1) לנקות את העוף אני אוהבת להוריד את העור כל אחד והבחירה שלה.
2) לקצוץ בצל ולטגן עד שמזהיב
3) להוסיף את התבלינים לפתיחת טעמים
4) לשפוך את המים מהשימורים להוסיף את האפונה לסיר לערבב
5) להניח את העוף על האפונה לפזר כוסברה ולהוסיף מים עד שמכסה את העוף.
6)לבשל 45 דק עד שהרוטב מצטמצם לערבב מידי פעם לקראת הסוף לפתוח חצי מכסה.
*תוספת ליד אורז , פתיתים.
בתאבון 😊