אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

666
צפיות

חזה עוף במחבת עם פיטריות ובצלים

המתכון של
חזה עוף במחבת עם פיטריות ובצלים

כ׳כ טעים וקל שלא תפסיקו להכין

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי ק׳ג פילטים נקיים
  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק
  • סלסלה פיטריות פרוסות דק או שימורים
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום קצוצות דק דק
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן
  • 1/4 כוס מים
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • חצי כוס כוסברה או פיטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עד להשחמה את הבצל .


  • 2

    להוסיף פיטריות ולגן עוד בערך 5-4 דקות תוך כדי ערבוב .


  • 3

    להוסיף את השום .


  • 4

    להוסיף את הפילטים ולטגן משני הצדדים.


  • 5

    לתבל עם סויה סילאן מלח ופילפל .


  • 6

    להוסיף מעט מים .


  • 7

    לכבות את הגז .


  • 8

    לפזר מעל את הירק הקצוץ ולכסות את הסיר ל10 דקות .


1

לטגן עד להשחמה את הבצל .


2

להוסיף פיטריות ולגן עוד בערך 5-4 דקות תוך כדי ערבוב .


3

להוסיף את השום .


4

להוסיף את הפילטים ולטגן משני הצדדים.


5

לתבל עם סויה סילאן מלח ופילפל .


6

להוסיף מעט מים .


7

לכבות את הגז .


8

לפזר מעל את הירק הקצוץ ולכסות את הסיר ל10 דקות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים