לןגן

חזה עוף במחבת עם פיטריות ובצלים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/01/2020 | 23:25
חזה עוף במחבת עם פיטריות ובצלים

תקציר המתכון: כ׳כ טעים וקל שלא תפסיקו להכין

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עד להשחמה את הבצל

  2. להוסיף פיטריות ולגן עוד בערך 5-4 דקות תוך כדי ערבוב

  3. להוסיף את השום

  4. להוסיף את הפילטים ולטגן משני הצדדים

  5. לתבל עם סויה סילאן מלח ופילפל

  6. להוסיף מעט מים

  7. לכבות את הגז

  8. לפזר מעל את הירק הקצוץ ולכסות את הסיר ל10 דקות