אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

9,420
צפיות

פילה עוף ובצל ברוטב סמיך

המתכון של
פילה עוף ובצל ברוטב סמיך

טעים בטירוף, מנחם וקל להכנה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג חזה עוף בצורת פילה חתוך לרצועות בינוניות
  • לתיבול
  • 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף תבלין שום גבישי (לא חובה אבל מוסיף)
  • 4 כפות שמן לטיגון
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 כפות מים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים..


  • 2

    בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה..


  • 3

    להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'..


  • 4

    לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה..


  • 5

    להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'..


  • 6

    אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו..


  • 7

    ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥.


1

בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים..


2

בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה..


3

להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'..


4

לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה..


5

להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'..


6

אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו..


7

ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים