תקציר המתכון: טעים בטירוף, מנחם וקל להכנה
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים.
בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה.
להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'.
לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה.
להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'.
אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו.
ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥