לןגן

פילה עוף ובצל ברוטב סמיך

מאת: אורית לוי, פורסם: 02/12/2019 | 09:41
פילה עוף ובצל ברוטב סמיך

תקציר המתכון: טעים בטירוף, מנחם וקל להכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים.

  2. בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה.

  3. להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'.

  4. לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה.

  5. להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'.

  6. אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו.

  7. ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥