אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

7,069
צפיות

פרגיות תפו"א פטריות בסיר רוסטר

המתכון של
פרגיות תפו"א פטריות בסיר רוסטר

בקלי קלות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו סטיק פרגית חתוך לריבועים מאת אילנית בניזרי
  • 4 תפו"א עם הקליפה
  • 2 בטטות עם הקליפה
  • סלסלת פטריות חתוכות
  • 2 בצל סגול
  • למרנידה
  • 2 כפות שמן
  • כפית פפריקה
  • כף תבלין פלדלפיה
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כוס צ'ילי מתוק
  • חצי כוס מים רותחים
  • תבלינים נוספים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לפרוס את תפוחי האדמה הבטטה והבצל לעיגולים .


  • 2

    נכניס לתוך הרוסטר את הפרגיות ..הבצל..התפו"א והבטטה והפטריות ...בקערית נפרדת נכין את המרנידה ונשפוך לתוך הסיר ..נערבב היטב הכל ..לסיום נפזר את המלח גס ( בערך כף שטוחה) מלח גס והשומשום.


  • 3

    נחמם תנור ל 200 מעלות ...נכניס את הסיר עם המכסה ל 20 דקות ...נמניך ל 160 מעלות נסיר מכסה ...נשקה מידי פעם עם הרוטב שנוצר בסיר את התפוחי האדמה נאפה בערך 40 דקות או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך ...מנה טעימה בסיר אחד .


1

לפרוס את תפוחי האדמה הבטטה והבצל לעיגולים .


2

נכניס לתוך הרוסטר את הפרגיות ..הבצל..התפו"א והבטטה והפטריות ...בקערית נפרדת נכין את המרנידה ונשפוך לתוך הסיר ..נערבב היטב הכל ..לסיום נפזר את המלח גס ( בערך כף שטוחה) מלח גס והשומשום.


3

נחמם תנור ל 200 מעלות ...נכניס את הסיר עם המכסה ל 20 דקות ...נמניך ל 160 מעלות נסיר מכסה ...נשקה מידי פעם עם הרוטב שנוצר בסיר את התפוחי האדמה נאפה בערך 40 דקות או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך ...מנה טעימה בסיר אחד .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים