נכניס לתוך הרוסטר את הפרגיות ..הבצל..התפו"א והבטטה והפטריות ...בקערית נפרדת נכין את המרנידה ונשפוך לתוך הסיר ..נערבב היטב הכל ..לסיום נפזר את המלח גס ( בערך כף שטוחה) מלח גס והשומשום.
3
נחמם תנור ל 200 מעלות ...נכניס את הסיר עם המכסה ל 20 דקות ...נמניך ל 160 מעלות נסיר מכסה ...נשקה מידי פעם עם הרוטב שנוצר בסיר את התפוחי האדמה נאפה בערך 40 דקות או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך ...מנה טעימה בסיר אחד .
1
לפרוס את תפוחי האדמה הבטטה והבצל לעיגולים .
2
נכניס לתוך הרוסטר את הפרגיות ..הבצל..התפו"א והבטטה והפטריות ...בקערית נפרדת נכין את המרנידה ונשפוך לתוך הסיר ..נערבב היטב הכל ..לסיום נפזר את המלח גס ( בערך כף שטוחה) מלח גס והשומשום.
3
נחמם תנור ל 200 מעלות ...נכניס את הסיר עם המכסה ל 20 דקות ...נמניך ל 160 מעלות נסיר מכסה ...נשקה מידי פעם עם הרוטב שנוצר בסיר את התפוחי האדמה נאפה בערך 40 דקות או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך ...מנה טעימה בסיר אחד .