לןגן

פרגיות תפו"א פטריות בסיר רוסטר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/11/2019 | 09:15
פרגיות תפו"א פטריות בסיר רוסטר

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את תפוחי האדמה הבטטה והבצל לעיגולים

  2. נכניס לתוך הרוסטר את הפרגיות ..הבצל..התפו"א והבטטה והפטריות ...בקערית נפרדת נכין את המרנידה ונשפוך לתוך הסיר ..נערבב היטב הכל ..לסיום נפזר את המלח גס ( בערך כף שטוחה) מלח גס והשומשום

  3. נחמם תנור ל 200 מעלות ...נכניס את הסיר עם המכסה ל 20 דקות ...נמניך ל 160 מעלות נסיר מכסה ...נשקה מידי פעם עם הרוטב שנוצר בסיר את התפוחי האדמה נאפה בערך 40 דקות או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך ...מנה טעימה בסיר אחד