2.5 כוסות אורז עגול שטוף היטב (ממליץ על עגול לא ניסיתי משהו אחר) , 1/2 כוס חד פעמי לשתייה קרה שמן, מלח בנדיבות ופלפל שחור גרוס
מערבבים את כל מה שבקערה כמו בצק עם הידיים טוב טוב ושמים בתוך שקית קוקי גדולה(כתוב על האריזה ענק)
ואז לנקות חלקי עוף – איזה שאוהבים (אישית הכנתי עם שוקיים)
נכין רוטב לעוף
לערבב בכוס חד פעמי לשתייה קרה 1/4 כוס שמן זית,כף סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, כמון מעט אבקת מרק, לעסות היטב את העוף ברוטב ולשים בתוך אותה שקית מעל הבאחש
לשפוך בפנים אל תוך השקית 1/2 כוס רגילה מים ולקשור את השקית היטב
אופן ההכנה
1
את השקית עכשיו לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר לאן לצאת מהשקית.
2
לשפוך מסביב לשקית הרבה מים (יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים).
3
לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש) , להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד ), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים.
4
להגיש וליהנות!.
1
את השקית עכשיו לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר לאן לצאת מהשקית.
2
לשפוך מסביב לשקית הרבה מים (יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים).
3
לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש) , להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד ), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים.