נמכר בכל סופר ...ניתן להמיר לפרגיות או לקוביות חזה עוף )
מאת אילנית בניזרי
2 בצלים פרוסים רצועות
רבע כוס שמן
2 כפות טריאקי ( ניתן להמיר לרוטב צ'ילי ,או סצ'ואן או ברבקיו )
כף סילאן
כף תבלין פלדלפיה
כפית פפריקה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1
את הפילה עוף נניח בקערה ..נוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי .
2
נערבב היטב ונכניס למקרר לרבע שעה .....
3
בסיר סואטג' נזהיב את הבצל בשמן ...נניח את הפילטים בסיר, שנחו במקרר ..נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ...נכסה מכסה לאחר 5 דקות נהפוך אותם לצד שני ושוב נכסה ...נבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים !.
4
לאחר מיכן נסיר מכסה נפזר שומשום ונבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות וזה מוכן .
5
קלי קלות תכינו ושתפו ♥️.
1
את הפילה עוף נניח בקערה ..נוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי .
2
נערבב היטב ונכניס למקרר לרבע שעה .....
3
בסיר סואטג' נזהיב את הבצל בשמן ...נניח את הפילטים בסיר, שנחו במקרר ..נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ...נכסה מכסה לאחר 5 דקות נהפוך אותם לצד שני ושוב נכסה ...נבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים !.
4
לאחר מיכן נסיר מכסה נפזר שומשום ונבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות וזה מוכן .