לןגן

בחש בתנור – בחש בוכרי אסלי

מאת: איציק שלמה, פורסם: 10/11/2019 | 15:51
בחש בתנור – בחש בוכרי אסלי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

נכין רוטב לעוף

אופן הכנה

  1. את השקית עכשיו לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר לאן לצאת מהשקית

  2. לשפוך מסביב לשקית הרבה מים (יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים)

  3. לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש) , להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד ), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים

  4. להגיש וליהנות!