לןגן

פילה עוף בטריאקי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/11/2019 | 12:35
פילה עוף בטריאקי

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפילה עוף נניח בקערה ..נוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי

  2. נערבב היטב ונכניס למקרר לרבע שעה ....

  3. בסיר סואטג' נזהיב את הבצל בשמן ...נניח את הפילטים בסיר, שנחו במקרר ..נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ...נכסה מכסה לאחר 5 דקות נהפוך אותם לצד שני ושוב נכסה ...נבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים !

  4. לאחר מיכן נסיר מכסה נפזר שומשום ונבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות וזה מוכן

  5. קלי קלות תכינו ושתפו ♥️