לןגן

עוף שלם בגריל עם ברוקולי וירקות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 17/07/2015 | 00:36
עוף שלם בגריל עם ברוקולי וירקות

תקציר המתכון: עוף שלם בגריל , עם ברוקולי וירקות :)

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוף

תיבול לעוף

תוספת ירקות

תיבול לירקות

אופן הכנה

  1. לקחת עוף שלם ולתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ, וקצת שמן זית - לפי הטעם . לעסות את העוף ולהכניס לתחתית התנור ל-25 דקות על 250 מעלות טורבו, אחר כך להעלות את זה לאמצע של התנור לעוד 20 דקות בערך.

  2. בנתיים במגש בנפרד לחתוך ברוקולי לפרחים (לא קטנים) לתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ ושמן זית - לערבב הכל ולשים בתחתית התנור ל-8 דקות, אחרי זה להעלות ולהוסיף את העגבניות והפלפל החריף ולשים באמצע התנור לעוד 10 דקות .

  3. כשהעוף מקבל את הגוון הרצוי להוציא ולהגיש חם , בתאבון :)