אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

14,955
צפיות

פרגיות, בטטה ובצלים בתנור

המתכון של
פרגיות, בטטה ובצלים בתנור

ארוחה שלמה בסיר אחד, התחסל בדקות מרוב שטעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8 סטייק פרגית חצויות לשניים ונקיות (1.2 ק''ג)
  • 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
  • 2 בצל סגול, 1 בצל לבן קלופים וחתוכים לרבעים
  • למרינדה
  • 2 כפות גריל עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח
  • 4 כפות רוטב טריאקי, כוס צ'ילי מתוק (חד פעמית לשתייה קלה)
  • 4 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתוש, כף תבלין טימין יבש או בזיליקום
  • שומשום לפיזור למעלה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות.


  • 2

    לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערה..


  • 3

    להכניס את הירקות לרוטב, לערבב ולהניח בסיר מותאם לתנור או תבנית..


  • 4

    להכניס את הפרגיות לרוטב ולהניח על הירקות בסיר..


  • 5

    למזוג את כל הרוטב שנשאר על הפרגיות..


  • 6

    לפזר שומשום..


  • 7

    לכסות את הסיר או להניח נייר כסף על התבנית..


  • 8

    לאפות 40 דק', להרטיב עם כף את הפרגיות עם הרוטב מדי פעם..


  • 9

    להוריד את החום ל- 180 מע', להסיר את המכסה/נייר כסף ולאפות עוד 20 דק'..


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות.


2

לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערה..


3

להכניס את הירקות לרוטב, לערבב ולהניח בסיר מותאם לתנור או תבנית..


4

להכניס את הפרגיות לרוטב ולהניח על הירקות בסיר..


5

למזוג את כל הרוטב שנשאר על הפרגיות..


6

לפזר שומשום..


7

לכסות את הסיר או להניח נייר כסף על התבנית..


8

לאפות 40 דק', להרטיב עם כף את הפרגיות עם הרוטב מדי פעם..


9

להוריד את החום ל- 180 מע', להסיר את המכסה/נייר כסף ולאפות עוד 20 דק'..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים