ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5-6 כרעיים חתוכים לשניים = 10-12 מנות, אפשר שלמים
-
2-3 בצלים בינוניים חצויים
-
2 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות
-
5-6 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים
-
8-9 שיני שום בקליפתן אך מופרדות.
-
-
1 כף אבקת מרק עוף לא חייב
-
-
-
מעט ממרח עגבניות בשפורפרת אם יש.
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף ולנקות העוף לשים בקערה גדולה להוסיף הירקות.
-
2
ואת כל התבלינים המיץ ואת הדבש להקפיד לזרזף מעל הכל במיוחד על הכרעיים..
-
3
כעת לערבב היטב בעזרת הידיים שהכל יהיה מתובל..
-
4
לקחת תבנית חד פעמי הכי גדולה שיש ולסדר יפה אחד ליד השני והירקות בין ומתחת לעוף..
-
5
שיני השום השלמות בקליפתן יהיו מעדן נמס אחר האפיה..
-
6
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-45-55 דקות..
-
7
להוציא נייר הכסף להוריד החום ל- 170 מעלות ולהרטיב את העוף עם הנוזלים שנוצרו.
-
8
לבדוק בעזרת מזלג אם מוכן. .
-
9
כאשר מחדירים מזלג לעוף ויוצאים נוזלים שקופים .. זה מבושל בפנים..
-
10
להעביר התנור למצב "גריל" עד שישחים יפה אך לא ייתייבש!!! (כ-10-13 דקות).
-
11
להוציא מהתנור ולכסות שוב עם נייר הכסף עד ההגשה..
-
12
ב-ת-י-א-ב-ו-ן -.
1
לשטוף ולנקות העוף לשים בקערה גדולה להוסיף הירקות.
2
ואת כל התבלינים המיץ ואת הדבש להקפיד לזרזף מעל הכל במיוחד על הכרעיים..
3
כעת לערבב היטב בעזרת הידיים שהכל יהיה מתובל..
4
לקחת תבנית חד פעמי הכי גדולה שיש ולסדר יפה אחד ליד השני והירקות בין ומתחת לעוף..
5
שיני השום השלמות בקליפתן יהיו מעדן נמס אחר האפיה..
6
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-45-55 דקות..
7
להוציא נייר הכסף להוריד החום ל- 170 מעלות ולהרטיב את העוף עם הנוזלים שנוצרו.
8
לבדוק בעזרת מזלג אם מוכן. .
9
כאשר מחדירים מזלג לעוף ויוצאים נוזלים שקופים .. זה מבושל בפנים..
10
להעביר התנור למצב "גריל" עד שישחים יפה אך לא ייתייבש!!! (כ-10-13 דקות).
11
להוציא מהתנור ולכסות שוב עם נייר הכסף עד ההגשה..
12
ב-ת-י-א-ב-ו-ן -.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים