לןגן

פרגיות, בטטה ובצלים בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 17/07/2019 | 11:44
פרגיות, בטטה ובצלים בתנור

תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר אחד, התחסל בדקות מרוב שטעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות

  2. לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערה.

  3. להכניס את הירקות לרוטב, לערבב ולהניח בסיר מותאם לתנור או תבנית.

  4. להכניס את הפרגיות לרוטב ולהניח על הירקות בסיר.

  5. למזוג את כל הרוטב שנשאר על הפרגיות.

  6. לפזר שומשום.

  7. לכסות את הסיר או להניח נייר כסף על התבנית.

  8. לאפות 40 דק', להרטיב עם כף את הפרגיות עם הרוטב מדי פעם.

  9. להוריד את החום ל- 180 מע', להסיר את המכסה/נייר כסף ולאפות עוד 20 דק'.