ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו כנפיים, חצויות ונקיות
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-220 מעלות..
-
2
מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים..
-
3
מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור. .
-
4
צולים כחצי שעה או עד הזהבה..
-
5
מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום)..
1
מחממים תנור ל-220 מעלות..
2
מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים..
3
מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור. .
4
צולים כחצי שעה או עד הזהבה..
5
מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום)..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים