לןגן

כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנות

מאת: איציק שלמה, פורסם: 01/07/2019 | 12:10
כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב (אופציה בלבד)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.

  2. מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים.

  3. מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור.

  4. צולים כחצי שעה או עד הזהבה.

  5. מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום).