אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

601
צפיות

עוף עם פיטריות ולבבות ארטישוק

המתכון של
עוף עם פיטריות ולבבות ארטישוק

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוף מחולק נקי משומן ועור
  • בצל גדול פרוס דק
  • סלסלה פיטריות או קופסת שימורים גדולה של פיטריות שלמות
  • חבילה תחתיות ארטישוק סנפרוסט משרים במים עם לימון לחצי שעה לחתוך לחצי או רבע
  • 3 שיני שום פרוסות
  • מלח
  • פיצלת שחור גרוס
  • מעט קינמון
  • כורכום
  • כף גדושה אבקת מרק פיטריות
  • מים רותחים
  • מעט שמן
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד לשקיפות .


  • 2

    להוסיף פיטריות לטגן עוד 6-7 דקות .


  • 3

    להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים.


  • 4

    להוסיף שום .


  • 5

    להוסיף את לבבות הארטישוק החתוכים.


  • 6

    לתבל .


  • 7

    להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף .


  • 8

    להביא לרתיחה .


  • 9

    להנמיך ולבשל מכוסה עד לריכוך מלא של העוף וצימצום הנוזלים .


1

לטגן את הבצל עד לשקיפות .


2

להוסיף פיטריות לטגן עוד 6-7 דקות .


3

להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים.


4

להוסיף שום .


5

להוסיף את לבבות הארטישוק החתוכים.


6

לתבל .


7

להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף .


8

להביא לרתיחה .


9

להנמיך ולבשל מכוסה עד לריכוך מלא של העוף וצימצום הנוזלים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים