לןגן

עוף עם פיטריות ולבבות ארטישוק

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/05/2019 | 10:07
עוף עם פיטריות ולבבות ארטישוק

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף פיטריות לטגן עוד 6-7 דקות

  3. להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים

  4. להוסיף שום

  5. להוסיף את לבבות הארטישוק החתוכים

  6. לתבל

  7. להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף

  8. להביא לרתיחה

  9. להנמיך ולבשל מכוסה עד לריכוך מלא של העוף וצימצום הנוזלים