עוף עם פיטריות ולבבות ארטישוק
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/05/2019 | 10:07
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוף מחולק נקי משומן ועור
-
בצל גדול פרוס דק
-
סלסלה פיטריות או קופסת שימורים גדולה של פיטריות שלמות
-
חבילה תחתיות ארטישוק סנפרוסט משרים במים עם לימון לחצי שעה לחתוך לחצי או רבע
-
3 שיני שום פרוסות
-
מלח
-
פיצלת שחור גרוס
-
מעט קינמון
-
כורכום
-
כף גדושה אבקת מרק פיטריות
-
מים רותחים
-
מעט שמן
-
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עד לשקיפות
-
להוסיף פיטריות לטגן עוד 6-7 דקות
-
להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים
-
להוסיף שום
-
להוסיף את לבבות הארטישוק החתוכים
-
לתבל
-
להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף
-
להביא לרתיחה
-
להנמיך ולבשל מכוסה עד לריכוך מלא של העוף וצימצום הנוזלים