בקערה שמים פטרוזיליה, תבלינים ומים בערך 1/3 כוס ומערבבים עד לקבלת מעין משחה..
3
שמים את המשחה בין החריצים של העוף ומורחים גם על השוקיים..
4
בתבנית מחצית מהבצל ומערבבים עם התבלינים מסדרים את הבצל ומעל מניחים את השוקיים, שמים את עלי הדפנה בין השוקיים את המחצית השניה של הבצל מתבלים ושמים מעל השוקיים..
5
את פרוסות תפוחי אדמה מערבבים עם התבלינים ומסדרים על השוקיים, כך עושים עם העגבניות ועם עיגולי הגזר..
6
בקערת התבלינים מוסיפים כרבע כוס מים מערבבים ושופכים על השוקיים,מעל שמים את הזיתים ואת פרוסות הלימון הכבוש שופכים בערך רבע כוס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בערך שעה עד שתפוחי האדמה מעט רכים. מכסים את התבנית וממשיכים לאפות בין חצי שעה לשעה או עד שהשוקיים ותפוחי האדמה מוכנים..
1
לחרוץ חריצים בשוקיים/ ירכיים.
2
בקערה שמים פטרוזיליה, תבלינים ומים בערך 1/3 כוס ומערבבים עד לקבלת מעין משחה..
3
שמים את המשחה בין החריצים של העוף ומורחים גם על השוקיים..
4
בתבנית מחצית מהבצל ומערבבים עם התבלינים מסדרים את הבצל ומעל מניחים את השוקיים, שמים את עלי הדפנה בין השוקיים את המחצית השניה של הבצל מתבלים ושמים מעל השוקיים..
5
את פרוסות תפוחי אדמה מערבבים עם התבלינים ומסדרים על השוקיים, כך עושים עם העגבניות ועם עיגולי הגזר..
6
בקערת התבלינים מוסיפים כרבע כוס מים מערבבים ושופכים על השוקיים,מעל שמים את הזיתים ואת פרוסות הלימון הכבוש שופכים בערך רבע כוס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בערך שעה עד שתפוחי האדמה מעט רכים. מכסים את התבנית וממשיכים לאפות בין חצי שעה לשעה או עד שהשוקיים ותפוחי האדמה מוכנים..