ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו כנפיים נקיות וחתוכות באמצע
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להעביר את הקמח והמלח לקערה גדולה ולצפות את הכנפיים היטב בקמח.
-
2
לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכנפיים המצופות בשמן כ3 דקות עד להזהבה.
-
3
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
-
4
בקערה לערבב את הצ'ילי המתוק, שום כתוש, דבש/סילאן, מיץ לימון, סויה, קורט מלח ופלפל שחור גרוס.
-
5
לחמם ווק או סיר רחב ולהעביר את הרוטב, להרתיח ולהוסיף את הכנפיים, להנמיך את האש מעט ולטגן במשך כ4 דקות תוך כדי ערבוב עד שכל הכנפיים מצופים ברוטב.
-
6
לפזר שומשום ולהגיש.
1
להעביר את הקמח והמלח לקערה גדולה ולצפות את הכנפיים היטב בקמח.
2
לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכנפיים המצופות בשמן כ3 דקות עד להזהבה.
3
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
4
בקערה לערבב את הצ'ילי המתוק, שום כתוש, דבש/סילאן, מיץ לימון, סויה, קורט מלח ופלפל שחור גרוס.
5
לחמם ווק או סיר רחב ולהעביר את הרוטב, להרתיח ולהוסיף את הכנפיים, להנמיך את האש מעט ולטגן במשך כ4 דקות תוך כדי ערבוב עד שכל הכנפיים מצופים ברוטב.
6
לפזר שומשום ולהגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים