אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

39,947
צפיות

כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק

המתכון של
כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק

ללקק את האצבעות! נחטף כמו גרעינים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו כנפיים נקיות וחתוכות באמצע
  • כוס קמח
  • חצי כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • 2 שיני שום כתושות
  • כוס וחצי רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות דבש/סילאן
  • כף רוטב סויה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • *שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    להעביר את הקמח והמלח לקערה גדולה ולצפות את הכנפיים היטב בקמח.


  • 2

    לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכנפיים המצופות בשמן כ3 דקות עד להזהבה.


  • 3

    להוציא לצלחת עם נייר סופג.


  • 4

    בקערה לערבב את הצ'ילי המתוק, שום כתוש, דבש/סילאן, מיץ לימון, סויה, קורט מלח ופלפל שחור גרוס.


  • 5

    לחמם ווק או סיר רחב ולהעביר את הרוטב, להרתיח ולהוסיף את הכנפיים, להנמיך את האש מעט ולטגן במשך כ4 דקות תוך כדי ערבוב עד שכל הכנפיים מצופים ברוטב.


  • 6

    לפזר שומשום ולהגיש.


1

להעביר את הקמח והמלח לקערה גדולה ולצפות את הכנפיים היטב בקמח.


2

לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכנפיים המצופות בשמן כ3 דקות עד להזהבה.


3

להוציא לצלחת עם נייר סופג.


4

בקערה לערבב את הצ'ילי המתוק, שום כתוש, דבש/סילאן, מיץ לימון, סויה, קורט מלח ופלפל שחור גרוס.


5

לחמם ווק או סיר רחב ולהעביר את הרוטב, להרתיח ולהוסיף את הכנפיים, להנמיך את האש מעט ולטגן במשך כ4 דקות תוך כדי ערבוב עד שכל הכנפיים מצופים ברוטב.


6

לפזר שומשום ולהגיש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים