לןגן

כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק

מאת: Yana Aminov, פורסם: 19/02/2019 | 11:01
כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות! נחטף כמו גרעינים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להעביר את הקמח והמלח לקערה גדולה ולצפות את הכנפיים היטב בקמח

  2. לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכנפיים המצופות בשמן כ3 דקות עד להזהבה

  3. להוציא לצלחת עם נייר סופג

  4. בקערה לערבב את הצ'ילי המתוק, שום כתוש, דבש/סילאן, מיץ לימון, סויה, קורט מלח ופלפל שחור גרוס

  5. לחמם ווק או סיר רחב ולהעביר את הרוטב, להרתיח ולהוסיף את הכנפיים, להנמיך את האש מעט ולטגן במשך כ4 דקות תוך כדי ערבוב עד שכל הכנפיים מצופים ברוטב

  6. לפזר שומשום ולהגיש