ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פרגיות צלויות על מחבט פסים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב ולעסות טוב טוב את הפרגיות עם התיבול..
-
2
לטגן על מחבט פסים עבה ללא שמן...( יש בתיבול) לצרוב טוב טוב מכל צד 5-6 דקות...
-
3
ובתאבון✌👍😋💕.
-
4
לפירה: .
-
5
6-7 תפוח אדמה בינוני .
-
6
רבע כוס שמן זית או קנולה.
-
7
2 שיני שום ( לקטוז).
-
8
להרתיח תפוחי אדמה עם קליפה במים עד שמתרכך עם טיפה מלח ושמן .( לבדוק עם מזלג).
-
9
לקלף תקליפה...
-
10
שמן רבע כוס ( חד פעמי).
-
11
כף מלח.
-
12
כף פלפל שחור.
-
13
כף מרק עוף.
-
14
לערבב הכל בקערה ובתאבון😋💕.
1
לערבב ולעסות טוב טוב את הפרגיות עם התיבול..
2
לטגן על מחבט פסים עבה ללא שמן...( יש בתיבול) לצרוב טוב טוב מכל צד 5-6 דקות...
3
ובתאבון✌👍😋💕.
4
לפירה: .
5
6-7 תפוח אדמה בינוני .
6
רבע כוס שמן זית או קנולה.
7
2 שיני שום ( לקטוז).
8
להרתיח תפוחי אדמה עם קליפה במים עד שמתרכך עם טיפה מלח ושמן .( לבדוק עם מזלג).
9
לקלף תקליפה...
10
שמן רבע כוס ( חד פעמי).
11
כף מלח.
12
כף פלפל שחור.
13
כף מרק עוף.
14
לערבב הכל בקערה ובתאבון😋💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים