לןגן

פרגיות צלויות על מחבט פסים על פירה

מאת: Tali Davidov, פורסם: 07/02/2019 | 17:10
פרגיות צלויות על מחבט פסים על פירה

תקציר המתכון: מתכון פשוט וקל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב ולעסות טוב טוב את הפרגיות עם התיבול.

  2. לטגן על מחבט פסים עבה ללא שמן...( יש בתיבול) לצרוב טוב טוב מכל צד 5-6 דקות..

  3. ובתאבון✌👍😋💕

  4. לפירה:

  5. 6-7 תפוח אדמה בינוני

  6. רבע כוס שמן זית או קנולה

  7. 2 שיני שום ( לקטוז)

  8. להרתיח תפוחי אדמה עם קליפה במים עד שמתרכך עם טיפה מלח ושמן .( לבדוק עם מזלג)

  9. לקלף תקליפה..

  10. שמן רבע כוס ( חד פעמי)

  11. כף מלח

  12. כף פלפל שחור

  13. כף מרק עוף

  14. לערבב הכל בקערה ובתאבון😋💕