ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבלילה
-
-
-
-
-
מל"פ ותבלינים לפי הטעם, אני אוהבת להוסיף כפית שטוחה של פפריקה מתוקה וקורט כמון טחון
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את חזה העוף לשניצלים דקים ככל האפשר.
-
2
לערבב היטב את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה ולהוסיף את השניצלים..
-
3
לסגור עם מכסה או ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה, שעתיים (מי שקצר בזמן אז לפחות חצי שעה) לספיגת הטעמים.
-
4
כל שניצל להעביר לקערה עם פירורי לחם ולטבול היטב, ממש למעוך את השניצל עם כרית כף היד וכך הם יוצאים דקים אף יותר.
-
5
לטגן בשמן עמוק חם כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.
-
6
בתיאבון!.
1
לפרוס את חזה העוף לשניצלים דקים ככל האפשר.
2
לערבב היטב את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה ולהוסיף את השניצלים..
3
לסגור עם מכסה או ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה, שעתיים (מי שקצר בזמן אז לפחות חצי שעה) לספיגת הטעמים.
4
כל שניצל להעביר לקערה עם פירורי לחם ולטבול היטב, ממש למעוך את השניצל עם כרית כף היד וכך הם יוצאים דקים אף יותר.
5
לטגן בשמן עמוק חם כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.
6
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים