אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,700
צפיות

שניצלים

המתכון של
שניצלים

מכינה רק לפי המתכון הזה ויוצא מושלם בכל פעם

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פרפר חזה עוף
  • פירורי לחם
  • לבלילה
  • כף חרדל (רגיל)
  • כף מיונז
  • 2 ביצים
  • שן שום כתושה
  • מל"פ ותבלינים לפי הטעם, אני אוהבת להוסיף כפית שטוחה של פפריקה מתוקה וקורט כמון טחון
אופן ההכנה
  • 1

    לפרוס את חזה העוף לשניצלים דקים ככל האפשר.


  • 2

    לערבב היטב את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה ולהוסיף את השניצלים..


  • 3

    לסגור עם מכסה או ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה, שעתיים (מי שקצר בזמן אז לפחות חצי שעה) לספיגת הטעמים.


  • 4

    כל שניצל להעביר לקערה עם פירורי לחם ולטבול היטב, ממש למעוך את השניצל עם כרית כף היד וכך הם יוצאים דקים אף יותר.


  • 5

    לטגן בשמן עמוק חם כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.


  • 6

    בתיאבון!.


1

לפרוס את חזה העוף לשניצלים דקים ככל האפשר.


2

לערבב היטב את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה ולהוסיף את השניצלים..


3

לסגור עם מכסה או ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה, שעתיים (מי שקצר בזמן אז לפחות חצי שעה) לספיגת הטעמים.


4

כל שניצל להעביר לקערה עם פירורי לחם ולטבול היטב, ממש למעוך את השניצל עם כרית כף היד וכך הם יוצאים דקים אף יותר.


5

לטגן בשמן עמוק חם כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.


6

בתיאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים