לןגן

שניצלים

מאת: Yana Aminov, פורסם: 31/01/2019 | 08:39
שניצלים

תקציר המתכון: מכינה רק לפי המתכון הזה ויוצא מושלם בכל פעם

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

אופן הכנה

  1. לפרוס את חזה העוף לשניצלים דקים ככל האפשר

  2. לערבב היטב את כל חומרי הבלילה בקערה עמוקה ולהוסיף את השניצלים.

  3. לסגור עם מכסה או ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה, שעתיים (מי שקצר בזמן אז לפחות חצי שעה) לספיגת הטעמים

  4. כל שניצל להעביר לקערה עם פירורי לחם ולטבול היטב, ממש למעוך את השניצל עם כרית כף היד וכך הם יוצאים דקים אף יותר

  5. לטגן בשמן עמוק חם כדקה מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג

  6. בתיאבון!