אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,132
צפיות

עוף עם תפוח אדמה ירושלמית

המתכון של
עוף עם תפוח אדמה ירושלמית

תבשיל מומלץ טעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו תפוח אדמה ירושלמי מקולף ונקי
  • עוף חלקים שאוהבים נקי
  • אחד בצל קצוץ
  • ארבע גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • כף קורקום
  • רבע כפית פילפל שחור
  • מרק עוף או מלח לפי הטעם
  • שמן רבע כוס כוס מים בערך
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן מעט את הבצל להכניס את הבצל הירוק את העוף ולהמשיך לטגן.


  • 2

    להכניס את התפוח אדמה ולהמשיך לטגן יחד עם התבלינים כמה דקות להוסיף מים להרתיח ולהנמיך את האש .


  • 3

    ולבשל כשעה או עד התרככות התפוח אדמה וצימצום הנוזלים טעים בטרוף.


  • 4

    בהצלחה !! .


1

לטגן מעט את הבצל להכניס את הבצל הירוק את העוף ולהמשיך לטגן.


2

להכניס את התפוח אדמה ולהמשיך לטגן יחד עם התבלינים כמה דקות להוסיף מים להרתיח ולהנמיך את האש .


3

ולבשל כשעה או עד התרככות התפוח אדמה וצימצום הנוזלים טעים בטרוף.


4

בהצלחה !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים