ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
תפו״א חתוכים לקוביות גדולות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים .
-
2
להכניס את חלקי העוף והתפוא .
-
3
לערבב טוב שהכל יהיה עם הרוטב.
-
4
להשאיר בקערה לחצי שעה מכוסה .
-
5
לערבב שוב .
-
6
לסדר בתבנית .
-
7
לכסות .
-
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות .
-
9
לשעה לבדוק אחרי שעה אם הכל רך .
-
10
אם יש צורך להוסיף עוד קצת אפיה עד שהכל רך .
-
11
להוציא כיסוי ולהשחים מעט.
1
לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים .
2
להכניס את חלקי העוף והתפוא .
3
לערבב טוב שהכל יהיה עם הרוטב.
4
להשאיר בקערה לחצי שעה מכוסה .
5
לערבב שוב .
6
לסדר בתבנית .
7
לכסות .
8
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות .
9
לשעה לבדוק אחרי שעה אם הכל רך .
10
אם יש צורך להוסיף עוד קצת אפיה עד שהכל רך .
11
להוציא כיסוי ולהשחים מעט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים