לןגן

עוף עם תפוח אדמה ירושלמית

מאת: יפה כהן, פורסם: 27/01/2019 | 18:37
עוף עם תפוח אדמה ירושלמית

תקציר המתכון: תבשיל מומלץ טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן מעט את הבצל להכניס את הבצל הירוק את העוף ולהמשיך לטגן

  2. להכניס את התפוח אדמה ולהמשיך לטגן יחד עם התבלינים כמה דקות להוסיף מים להרתיח ולהנמיך את האש

  3. ולבשל כשעה או עד התרככות התפוח אדמה וצימצום הנוזלים טעים בטרוף

  4. בהצלחה !!