לןגן

עוף עם תפו״א בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/01/2019 | 23:13
עוף עם תפו״א בתנור

תקציר המתכון: מנה קלה וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן והמים

  2. להכניס את חלקי העוף והתפוא

  3. לערבב טוב שהכל יהיה עם הרוטב

  4. להשאיר בקערה לחצי שעה מכוסה

  5. לערבב שוב

  6. לסדר בתבנית

  7. לכסות

  8. להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

  9. לשעה לבדוק אחרי שעה אם הכל רך

  10. אם יש צורך להוסיף עוד קצת אפיה עד שהכל רך

  11. להוציא כיסוי ולהשחים מעט