לןגן

עוף תפו"א ובטטה ברוטב סויה אפוי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/01/2019 | 18:29
עוף תפו"א ובטטה ברוטב סויה אפוי

תקציר המתכון: דלישז

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני הכנתי בסיר שמתאים לתנור אפשר בכל כלי מתאים לתנור!

  2. להניח בסיר את התפו"א בטטה ועוף בסיר

  3. בקערית נשים את הסויה,תבלין פלדלפיה כורכום ומים ונערבב היטב נמזוג על העופות והתפו"א

  4. נערבב היטב

  5. נפזר מלח גס פ.שחור גרוס

  6. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לא מכוסה !! חצי שעה

  7. לאחר מכן נמניך ל 160 לעוד חצי שעה או עד לריכוך !! מידי פעם

  8. נשקה עם הרוטב את העופות והתפוחי אדמה