לןגן

קציצות עוף עם ערמונים ופטריות ברוטב פיקנטי

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/01/2019 | 21:34
קציצות עוף עם ערמונים ופטריות ברוטב פיקנטי

תקציר המתכון: מתכון מעלףףףף לאוהבי הפיקנטי והחריף, קציצות עוף מעלפות ברוטב שיטריף לכן את החושים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה.

  3. מוסיפים את הפטריות והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים רוטב סויה וצילי ומערבבים. לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה .

  4. יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות ומשטחים טיפה ומכניסים לסיר( אני מכינה את הקציצות לאחר ששמתי את הבצל לטיגון, ככה כשהרוטב ירתח ישר שמים את כל הקציצות).

  5. מבשלים עם מכסה בלהבה בנונית בערך חצי שעה 40 דקות או עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך.

  6. יוצא פשוט מעדןןןןן😍😍😍

  7. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤