1 כף תבלין לפרגיות או כף תבלין פילדלפיה או החליפו בעוד כף תבלין לעוף בגריל.
1 כף תבלין על האש.
1 כף פפריקה מתוקה.
1 כפית תבלין שום גבישי.
1 כפית כמון.
1 כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית שטוחה מלח).
1/2 כפית כורכום.
1/2 כפית פלפל שחור.
1/4 כפית מלח.
אופן ההכנה
1
שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה .
2
מוסיפים את חזה העוף ומערבבים היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים), ממתינים שעה, לממהרים חצי שעה, רבע שעה.
3
מלהיטים מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים, צורבים משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף).
4
טיפים...
5
התיבול הורס גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור .
6
זהו מוכן! כדאי נסו, מתכון שכיף להכין 5 דקות עבודה וטעים, ממליצה.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה .
2
מוסיפים את חזה העוף ומערבבים היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים), ממתינים שעה, לממהרים חצי שעה, רבע שעה.
3
מלהיטים מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים, צורבים משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף).
4
טיפים...
5
התיבול הורס גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור .
6
זהו מוכן! כדאי נסו, מתכון שכיף להכין 5 דקות עבודה וטעים, ממליצה.