לןגן

חזה עוף על מחבת פסים בתיבול הורס של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 16/12/2018 | 05:38
חזה עוף על מחבת פסים בתיבול הורס של סבתא לאה

תקציר המתכון: חזה עוף על מחבת פסים בתיבול הורס בכלום עבודה (5 דקות) טעים, צרוב מבחוץ ורך מבפנים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה

  2. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים), ממתינים שעה, לממהרים חצי שעה, רבע שעה

  3. מלהיטים מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים, צורבים משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף)

  4. טיפים..

  5. התיבול הורס גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור

  6. זהו מוכן! כדאי נסו, מתכון שכיף להכין 5 דקות עבודה וטעים, ממליצה

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה