לןגן

כנפיים בצלצלים ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 03/12/2018 | 17:19
כנפיים בצלצלים ופטריות

תקציר המתכון: קלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הכנפיים הבצלצלים והפטריות נכניס לקערה גדולה

  2. בקערית קטנה ,נשים את השמן

  3. הטראקי,הפפריקה,הפלדלפיה והמים נערבב היטב

  4. נשפוך על הכנפיים,נערבב ונעביר לתבנית אפיה ,נפזר מלח גס,פ.שחור גרוס ושומשום

  5. נזלף כף סילאן

  6. נכניס לתנור לחום 200 מעלות

  7. אחרי חצי שעה נוריד ל 170

  8. נשקה מידי פעם את העופות עם כף מהרוטב שנוצר בתבנית

  9. נמשיך עד שנועצים סכין והיא חודרת ללא התנגדות זה מוכן