תקציר המתכון: קלי קלות
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הכנפיים הבצלצלים והפטריות נכניס לקערה גדולה
בקערית קטנה ,נשים את השמן
הטראקי,הפפריקה,הפלדלפיה והמים נערבב היטב
נשפוך על הכנפיים,נערבב ונעביר לתבנית אפיה ,נפזר מלח גס,פ.שחור גרוס ושומשום
נזלף כף סילאן
נכניס לתנור לחום 200 מעלות
אחרי חצי שעה נוריד ל 170
נשקה מידי פעם את העופות עם כף מהרוטב שנוצר בתבנית
נמשיך עד שנועצים סכין והיא חודרת ללא התנגדות זה מוכן